A hajhosszabbításról bővebben

A hajhosszabbításról bővebben

A hajhosszabbítás készülhet valódi, vagy szintetikus hajból is. Ez szorosan az ember fejéhez van rögzítve, így viselője természetes hajhosszát észrevétlenül meg tudja növelni, illetve a haj dússága is fokozható így. Sokféle módszere van a haj meghosszabbításának. Fontos, hogy szakemberre bízzuk a műveletet, hogy hosszú ideig fent maradjon a póthaj, illetve hogy viselése kényelmes és észrevétlen legyen. Van olyan fajtája is, ami akár egy évig is fent marad a hajon.

Széles színválaszték érhető el mind a szintetikus, mind a valódi hajaknál. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. A valódi hajak drágábbak, mint szintetikus társaik, azonban a magas ár mellé sokkal jobb minőség párosul. A szintetikus hajak árai elfogadhatóbbak, azonban nem lehet velük olyan természetes hatást elérni és nehezebb is formázni azokat.

Neked való a hajhosszabbítás, ha a fodrászod elrontotta a frizurádat, nem akarod befesteni a hajad, de szeretnél bele melírozott tincseket vagy esetleg csak dúsabb hajkoronára vágysz!

Ha nem tudsz várni éveket, hogy megnőjön a hajad, akkor a hajhosszabbítást neked találták ki! A hosszú haj sok törődést igényel, a kifésülésére, ápolására elegendő időt kell szánni! Ha a hajad rossz állapotban van, sérült, hullik, akkor érdemes fontolóra venned, hogy a hajhosszabbítás nem biztos, hogy neked való.

A felhasznált haj mennyisége attól függ, hogy milyen dús hajra vágysz, mekkora a fejkerületed, illetve hogy mely részre lesz illesztve. A haj mosásához speciális hajsampon ajánlott, mivel a póthaj nem tudja önmagát zsírosítani, kerülni kell a fejjel lefelé történő hajmosást! A hajhosszabbítás nem károsítja a hajat, amennyiben azt szakszerűen helyezik fel!

Amennyiben kérdése, észrevétele maradt, forduljon hozzánk bizalommal!

Superhair