Önbizalom, magabiztosság, nőiesség.
HAJKERESKEDELEM, HAJRENDELÉS

HAJKERESKEDELEM, HAJRENDELÉS

Nálunk 2 típus található meg az aurópai hajakból:
  • Délnyugat európai hajak: jellemzően mélyen ki vannak osztályozva ( rövid szálaktól teljesen mentesek) exclusív minőség, natúr festetlen 1-es színmélységtől 10 színmélységig. Magyarországon egyedül állóan csak nálunk kapható ez a típusú haj. Újdonság a hajkereskedelemben! Ezekért a hajakért személyesen utazunk külföldre és válogatjuk egész nap több 100 kg haj közül, és csak a legextrább, legszebb copfok kerülnek hozzánk, a vendégeink és vásárlóink legnagyobb örömére.
  • Magyar hajak, ezeket mi vágjuk le, csak a legszebb hajakat vesszük meg és forgalmazzuk, nagyon fontos számunkra a jó minőség.

Miért érdemes minket választani?

  • Mivel 15 éves szakmai háttérrel rendelkezünk, így már kialakultak a megbízható forrásaink a haj beszerzést illetően. Arra törekszünk, hogy a legjobb minőségű hajakat áruljuk, a legkedvezőbb árakon, továbbá célunk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek, és visszatérjenek, valamint jó szívvel ajánljanak másoknak.
  • A jó hajhosszabbítás alapja a jó hajfeldolgozás, nálunk a hajfeldolgozásnál nagyon ügyelünk arra, hogy precíz szép munkát adjunk ki a kezünk közül, így megkönnyítve a hajhosszabbítók munkáját.
  • Kis és nagy tételben is lehet nálunk hajat vásárolni, nagyobb mennyiség esetén nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani.
  • Etikusak vagyunk, mindenről számlát adunk, ezálltal biztosítjuk vásárlóink számára a garanciát.
  • Több tonna eladott haj.
  • Nagy választék, színben, hosszúságban, haj fajtákban.
RENDELJ
NATÚr vagy tincsezett, tresszelt Hajat

Telefon: +36/70-379-0772  

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig 10-18 óráig, Szombat – Vasárnap zárva

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.