ENJOY THE SOOTHING EXPERIENCE!
Title

Vitaminok

Sokszor száraz, fénytelen a hajad? Fontos, hogy a szervezetünket folyamatosan lássuk el vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.

A haj szerkezetének felépítésében és táplálásában a legfontosabb szerepet az A-vitamin játssza. Kúraszerűen érdemes alkalmazni A-vitamin olajat, amelyet gyengéden, de határozottan masszírozzunk a fejbőrbe, és a hajszálakba. A C-vitamin megóvja a hajat a roncsoló környezeti hatásokról. Ősszel és télen nagy szüksége van a szervezetnek és a hajnak egyaránt a C-vitaminra. Akinek a haja erősen töredezik, annak pedig B-vitaminban gazdag tápanyagokra van szüksége.

Őszi hajhullás

Az őszi hajhullás teljesen természetes, nem kell kétségbeesni, ha azt tapasztalod, hogy a hajkefédben és a párnádon több hajszál van, mint máskor. Egyszerűen csak táplálni kell a fejbőrödet, hogy ne veszíts el több szálat.

Mi okozza?

Az ősz beköszöntével normális, ha több hajszálat veszítesz el, mint a melegebb időben. Oka maga a meleg, száraz idő, mely teljesen kiszárítja a hajat, nem beszélve az UV-sugárzástól, ami roncsolja, és töredezetté teszi.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.