Superhair hajhosszabbításról,
azaz rólunk röviden

 

 

Igazi belevaló, hajbavágó élményt nyújt a Superhair!

Több mint 12 évvel a hátunk mögött végzünk minőségi munkát – nap mint nap – vendégeink legnagyobb örömére!

Cégünk hitvallása nem is lehet más, mint a felelősségteljes gondoskodás ügyfeleink hajáról. Mindez magában foglalja a hatékony technikákkal végzett munkát, és az élményt, amit fantasztikus fodrászaink, hajhosszabbítóink tesznek teljessé. Nem beszélünk a levegőbe, amikor azt mondjuk, hogy több ezer hajhosszabbítás és több száz kiló haj eladása áll mögöttünk!

Szavaink egyik legfontosabb biztosítéka a tapasztalat. A cég vezetője, Rasztovics Marietta már 2007 óta foglalkozik hajhosszabbítással, valódi póthajakkal, természetes módszerekkel.

Most pedig – az unalmas weboldali bemutatkozás helyett – inkább arról beszélünk, miért a Superhair a legjobb választás, ha a legcoolabb frizurát szeretnéd a világon!

Mi tartja működésben a Superhairt?

A kiemelt és megalkuvásmentes figyelem a legjobb frizura megvalósítására. Motivációnk kiapadhatatlan forrása a sok, ajánlásra érkezett kuncsaft, akik elégedetten és magabiztosan távoznak tőlünk.

Mi a siker titka?

A Superhair fiatalos és energikus csapata, amely a legjobb tudása szerint igyekszik valóra váltani a vendégek hajkoronájára vonatkozó kívánságait!

Miben más a Superhair a többi hajstúdióhoz képest?

A Superhair nem csak egyszerű szolgáltatást nyújt, hanem igyekszik a vendégek stabil és profi partnere lenni, akire bízvást számíthatnak. A hajhosszabbítás és hajdúsítás minőségi követeiként célunk, hogy vendégeink a tanácsainkkal gazdagodjanak, mind a hajápolás, mind a megfelelő hajkorona kialakításának érdekében.

Miért fontos az oktatás a Superhair számára?

A hajhosszabbítás mára sikeres és feltörekvő szakma. A Superhair nagy hangsúlyt fektet ennek a képességnek a továbbadására. Nem titkolt célunk az oktatással az, hogy a gyakorló, olyan tudással rendelkezzen, amivel végleg száműzzük a silány minőségű póthajakat, a tévesen kivitelezett illesztéseket és a hajzatot megfertőző kozmetikai anyagokat a piacról.

Mit tesz hozzá a kiváló séróhoz a Superhair?

Azt a minőséget, amit a Superhair által prefereált természetes póthajak jelentenek. A koncepció megalkotásában együttműködünk mindenben vendégeinkkel, a kívánatos külső elérésére érdekében. A jól szervezett és jól végzett munka nem csak kiváló eredményre vezet, hanem elégedettséggel párosuló magabiztosságot is nyújt a viselőnek, ami szerintünk mindenkinek jár!

Mire számíthat, aki ellátogat az üzletbe vagy a webshopba?

Hozzáértő és ügyfélközpontú személyzetre és az ebből fakadó barátságos légkörre. Lelkiismeretes munkára és szakértelemmel válogatott alapanyagainkra, valamint professzionális technikáinkra. De legfőképpen egy kölcsönös és hosszú távú kapcsolatra a Superhair és kliense között!

A profi csapat
hajhosszabbítási mesterek
superhair hajhosszabbítás munkatars 1
BIRTÓK BRIGITTA
PROFESSZIONÁLIS FODRÁSZ HAJHOSSZABBÍTÓ SZAKEMBER
Superhair - munkatárs
Maris Erika
PROFESSZIONÁLIS HAJHOSSZABBÍTÓ FODRÁSZ
MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Azonnali kezdéssel a következő feladatokra

  • fodrászat
  • hajfestés
  • hajhosszabbítás

Azonnali kezdéssel a következő feladatokra:

  • hajhosszabbítás
  • fodrász
  • festés
önbizalom, magabiztosság, nőiesség minden nő számára

Munkáink, amikre vendégeink is büszkék

FOGLALJ
IDŐPONTOT

Telefon: +36/70-379-0772  

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig 10-18 óráig, Szombat – Vasárnap zárva

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.