A hajhosszabbítás legjobb, legújabb módszere
TRIMMER TECHNOLÓGIA
Trimmer technológia

A trimmer technológia olyan hajhosszabbítási technika, amivel a vendég hordási igényeihez igazodva lehet elkészíteni a hajhosszabbítást, hajdúsítást.

A trimmer technika abban más a többi technikához (hőillesztés, mikrogyűrűzés, varrás stb.) képest, hogy itt a tincsek vastagságát felrakás közben tudjuk szabályozni. Ahol engedi a haj ott picit vastagabb tincset illesztünk be, ahol pedig nagyon vékonyszálú a saját haj, vagy problémásabb a terület ott extra vékony tincseket (akár pár szálas pótlást) teszünk fel.

Ennél a technikánál kevesebb gramm mennyiség fér fel, viszont sokkal többnek tűnik, mint a többi módszernél. Így például, akinek 150 gramm haj volt fent hőillesztéssel, annak 120 gramm is elég a trimmer technológiával. Sokkal szebben el lehet oszlatni, mint bármelyik másiknál.

A trimmer esetében a normál tincs nagyjából egy hőillesztéses tincs fele, tehát még az is nagyon vékony tincs. Ezeket fül vonal mögé érdemes rakni, tehát a hátsó részre.

A vékony tincseket pedig oldalra és/vagy a legfelső sorba. A vékony tincsek mérete függ a saját haj szálvastagságától. Ezek a tincsek egy normál hőillesztéses tincs ¼-e, 1/5-e, vagy akár 1/6-a is lehet (ez az jelenti hogy pl egy hőillesztéses tincset 4, 5, vagy 6 felé szedünk és úgy rakunk fel egy trimmeres tincset). Tehát trimmerrel kb. 300 tincset rakunk fel, míg hőillesztésnél 120-at. Ez nagyon kíméletes a saját hajnak és a fejbőrnek, mivel a súlyt egyenletesen tudjuk eloszlatni az egész fejen.

A felrakás időtartama függ a felrakott haj mennyiségétől és, hogy mennyire vastag tincseket rakunk fel. 100 gramm hátsó és oldalsó rész felrakása kb 5-6 óra.

Lehetőség van kombinált felrakásra is. Például oldalra trimmer technikával, hátulra pedig hőillesztés, mikrogyűrűzés vagy varrás. Ilyenkor a felrakás ideje csökken. Oldalra kb. 1-2 óra, amíg elkészül a felrakás. Itt is attól függ, hogy mennyi tincset rakunk be. Ez azért is jó, mert így ki tudod próbálni, hogy tetszik-e.

Az ár változó. Attól függ, hogy mennyire vastag tincsekbe, hogy teljes fejre vagy csak oldalra szeretnéd. Teljes fejre 100 gr normál esetben a felrakás ára (haj nélkül) 60000 forint. Csak oldalra pedig 20000-45000 forint.

Nagyon hasonlít a szempilla hosszabbításra. Felrakás után minimum 48 óráig nem érheti víz! Ez nagyon fontos. A kötőanyag 1 másodperc alatt szilárd lesz, viszont a teljes száradási ideje 24-48 óra. Ez idő alatt fésülködni, formázni csak óvatosan szabad. Festeni, hajat mosni közvetlen felrakás után nem lehet. Itt is hullhat a póthaj, leginkább oldalt, ahol majdhogynem szálanként van felhelyezve a vendéghaj. Ezért ennél a technikánál “töltetni” érdemes, nagyjából 1,5 havonta, kinek milyen gyorsan hullik a haja. A teljes újrarakást 3-6 havonta ajánlott megejteni. Ilyenkor kíméletesen leszedjük, kifésüljük a hajat, alaposan megmossuk leszedés után a hajat, megszárítjuk, majd indulhat a felrakás. Ennél a technikánál, egy hajat csak egyszer tudunk felhasználni, mivel leszedésnél a póthajat kifésüljük a saját hajból, ezáltal összekócolódik és emiatt sajnos már nem lesz felhasználható.

Ezt a technikát a Superhair egyenesen Olaszországból hozta el Neked. Marietta és Vivien ment ki a tanfolyamra, amit Nápolyban tartanak. A tanfolyamon először elmondták szóban, hogy mire kell odafigyeljünk, mit kell tudnunk magáról a technikáról és a folyamatáról. Majd ezután egyből kezdődött a gyakorlat. Végig felügyelve volt az egész folyamat, így megkaptunk azt a figyelmet, ami hozzájárult ahhoz, hogy tökéletesen elsajátítottuk a technika fortélyait. Sok gyakorlás után, a Trimmer tudásunkkal a fejünkben és kezünkben elkezdtünk itthon is gyakorolni. Majd jöttek az első vendégek és azt kell, hogy mondjam, hogy párszor együtt sírtunk a vendéggel. Annyira megható volt látni, hogy ami ellen éveket várt/ küzdött és megoldhatatlan volt eddig számukra (pl. fejtetőn való hajritkulás), most végre van megoldás és újra visszakapták önmagukat és az önbizalmukat. Teljesen megváltozik ilyenkor az ember, kinyílik a világ fele. És ezt szuper látni. A trimmer technológiában az egyik legjobb, hogy igent tudsz mondani a vendégeknek. Extrém ritka hajra is lehet vele dolgozni. Annak is szuper, akinek sok haja van és copfozza, ezen túl szoros copfot is tud vele készíteni, úgy hogy nem látszódnak az illesztési pontok. Ez a technika minden hajtípusnál kiváló.

Ahogy behoztuk ezt a technikát, sorban jöttek egymás után a vendégek, így hamar sok tapasztalatot gyűjthettünk. A vendégek visszajelzései is csak megerősítette azt, amit szerettünk volna. Egy olyan technika, ami nagyon kényelmes, teljes mértékben észrevétlen és tartós. Nincsenek bogyók, nem éri hő a hajat, és nyugodtan készíthetünk bármilyen frizurát anélkül, hogy félnünk kéne attól, hogy kilátszódjon az illesztés.

Sajnos ezt is el lehet rontani.  Ha nem profi szakember rakja fel és/vagy szedi le, súlyos és maradandó problémákat okozhat. Ha nem megfelelő mennyiségű saját hajra van felrakva, akkor kitépheti a hajat. Illetve ennek a kötőanyagnak speciális leoldó szere van, enélkül nem szabad leszedni. A Superhair-ben csak tapasztalt, alapos és felelősségteljes hajhosszabbítók dolgoznak, így a hajad épsége nálunk garantált.

Előnyei:

Egészen oldalra és felülre (fejtető részre) is ki lehet hozni a tincseket, így megszűnik a határ ennél a hajhosszabbítási módszernél, anélkül, hogy meglátszódna. Nagyon pici illesztési pontok, kevés kötőanyag, ezért nem nehéz a saját hajnak és nagyon kényelmes viselet.

Hideg hajhosszabbítás, tehát nem éri hő a hajat. Könnyen tud vele nőni a saját hajunk. Nagyon hajkímélő

A hordási ideje több, mint más hajhosszabbítási formáknál. (3-6 hónap)

Hátrányai:

Ez a fajta hajhosszabbítási/dúsítási technika nagyon aprólékos munka, ezért a felrakás ideje és ára több, mint az átlagos technikáknál.

A leszedése gyors, kíméletes, viszont ugyanazt a hajat nem lehet visszatenni többször.

hajhosszabbítás előtt
hajhosszabbítás trimmer technológiával a superhairnél
hajhosszabbítás eredménye trimmer technológiával a superhairnél
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.